mozaiek_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Assistente

  4. Herhaalrecepten

  5. Uitslagen

Adresgegevens

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

Uw gezondheid is onze zorg

U kunt bij ons terecht met veel verschillende klachten en aandoeningen. We denken graag met u mee. Onze behandelingen zijn persoonlijk maatwerk. We werken volgens de reguliere geneeskunde en staan open voor aanvullingen, zoals bijvoorbeeld manuele therapie, acupunctuur, voedingssuppletie of homeopathie. We hebben korte lijnen met alle ziekenhuizen in Rotterdam, om op de juiste manier en zinvol te kunnen doorverwijzen.

Aandachtspunten. Chronische vermoeidheid, darmstoornissen, metabool syndroom, leefstijlgeneeskunde, suikerziekte, astma en COPD, hart- en vaatziekten, cosmetische chirurgie, manuele en orthopedische geneeskunde, wondbehandeling, voedingsleer en geestelijke gezondheidszorg. 

Eigen risico. We betreuren dat de politiek daarvoor heeft gekozen en we zijn altijd bereid mee te denken om binnen de mogelijkheden de kosten zo laag mogelijk te houden. Voor mensen met chronische ziekte kunnen wij veel voorzieningen gratis aanbieden. 

Medicijnen. In het algemeen is het verstandig sober om te gaan met medicatie. Liever minder dan meer. Hier proberen wij samen met specialisten in het ziekenhuis, met de patiënt en met apothekers op te letten. De artsen van Mozaiek werken vooral samen met apotheek Benu in Lijn2, maar ook met alle andere stadsapotheken. Lees verder voor herhaalservice

Leefstijl. Het staat vast, dat een aantal chronische ziekten zoals diabetes, hypertensie, auto-immuunziekte, darmontstekingen kunnen verbeteren door een patroon te volgen met koolhydraat-arme voeding , stressreductie en beweging. Hier zult u misschien een coach bij nodig hebben. Mozaiek biedt leefstijl consulten, in samenwerking met andere disciplines in huis. lees verder

Chronische ziekte. praktijk Mozaiek werkt samen met andere disciplines in gezondheidscentrum Lijn2 om zorg te bieden aan patienten met diabetes, COPD en hart- en vaatziekte (HVZ). De organisatie is ondergebracht in zorggroep Lijn2. Het voordeel daarvan is dat alle zorg buiten het eigen risico valt en in samenwerking met verschillende disciplines wordt gebracht.

Wijkgericht. Praktijk Mozaiek zet zich actief in voor vernieuwing en verbetering van de zorg in de wijk. We richten ons op risicogroepen zoals kwetsbare ouderen, jongeren, chronisch zieken. Dit doen we in samenwerking met welzijnsorganisaties, scholen en de Gemeente. Ook zorgverzekering Zilveren Kruis denkt hierin mee.