mozaiek image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Assistente

  4. Herhaalrecepten

  5. Uitslagen

Adresgegevens

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

Huisartsenpost Rijnmond

De Huisartsenpost is voor spoedeisende medische klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Bel bij dergelijke klachten: 010 - 290 98 88.

Bereikbaarheid

Indien u een spoedeisende medische klacht hebt, 's avonds, 's nachts of in het weekend, belt u met de Huisartsenpost. U krijgt een speciaal opgeleide doktersassistente aan de telefoon.

Samen met eigen huisarts

Elk contact dat u met de post heeft, wordt doorgegeven aan uw eigen huisarts, zodat uw huisarts op de hoogte is.

Telefonisch contact

De telefoonlijnen van de post worden veel gebruikt. U helpt de doktersassistente door de gesprekken kort te houden. De doktersassistente zal u tijdens het telefoongesprek o.a. het volgende vragen, zorg dat u deze informatie bij de hand heeft: Uw naam, adres en geboortedatum, eigen huisarts, medicatie, BSN nummer.

Kosten

De kosten voor het contact met de Huisartsenpost vallen onder de basisverzekering.

Openingstijden

Op werkdagen van 17:00 uur 's avonds tot en met 08:00 uur 's morgens. Tijdens de weekeinden en erkende feestdagen is de Huisartsenpost 24 uur per dag geopend.

Bezoekadres Huisartsenpost Zuid

Maasstadweg 59
3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010-290 98 88

Huisartsenpost Zuid is gevestigd op de Zorgboulevard naast NS Station Rotterdam Lombardijen. Per auto volgt u de borden 'Huisartsenpost'. U kunt gratis parkeren op het terrein van de Huisartsenpost en Spoedeisende hulp.