Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Herhaalservice

  4. Uitslagen onderzoeken

  5. Collegiaal overleg

  6. Assistente

Adresgegevens

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

Een vraag stellen

Voor medische vragen kunt u contact op nemen met de praktijk: 010-458 9856
Voor overige vragen kunt hieronder uw gegevens en vraag  noteren en wij komen zo spoedig mogelijk (binnen enkele dagen) met een antwoord.

Herhaalrecept aanvragen

Heeft u een herhaalrecept nodig? Vul onderstaand formulier in en druk op 'verzenden'. 

 

Herhaalservice

Voor uw doorlopende medicatie hoeft u geen recept meer bij ons aan te vragen. Gebruikt u doorlopende medicatie? Dan plaatsen wij dit voor u in de Herhaalservice, bij uw apotheek. U krijgt elke 3 maanden een email of sms van de apotheek dat uw medicatie bij de apotheek voor u klaar ligt.
Wij hebben hiervoor uw email adres of mobiele nummer nodig.

Niet alle medicijnen zijn geschikt om op te nemen in de Herhaalservice. De apotheek zal u dan vragen contact op te nemen met uw huisarts.

 

Inschrijven als patient

Woont u in de buurt van Huisartspraktijk Mozaiek en wilt u zich inschrijven? Vul het onderstaande formulier volledig in. Wij bevestigen uw inschrijving zo spoedig mogelijk. Vraag uw huidige huisarts om uw dossier naar ons te sturen. Dit zal in veel gevallen via een beveiligd digitaal systeem gaan.


U kunt zich ook bij de balie inschrijven. De assistent zal u een formulier geven om in te vullen en te ondertekenen. Wilt u uw ID-bewijs en verzekeringspasje meenemen? Klik voor digitaal inschrijven op onderstaande knop.

Man Vrouw