Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Herhaalrecepten

  4. Uitslagen onderzoeken

  5. Collegiaal overleg

  6. Assistente

Adresgegevens en route

Gezondheidscentrum Lijn2
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en druk op 'verzenden'. Wij zullen u een bevestiging sturen met datum en tijdstip van de afspraak.

Herhaalrecept aanvragen

Heeft u een herhaalrecept nodig? Vul onderstaand formulier in en druk op 'verzenden'. De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen.

Een vraag stellen

Heeft u een vraag aan een van de artsen? Vul hieronder uw gegevens en vraag in en wij komen zo spoedig mogelijk met een antwoord.

Inschrijven als patiënt

Wilt u zich inschrijven bij Praktijk Mozaiek? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij komen zo spoedig mogelijk met een bevestiging van uw inschrijving. Vraag uw huidige huisarts om uw dossier naar ons te sturen. Dit zal in veel gevallen via een beveiligd digitaal systeem gaan. 

Praktijk Mozaiek

Praktijk Mozaiek is een eerstelijns medische voorziening in de wijk Hillesluis in Rotterdam-Zuid, bedoeld voor wijkbewoners en overige bezoekers. Wij richten ons op alle voorkomende klachten, in een persoonlijke behandeling, zo veel mogelijk in de eigen omgeving.

Lees verder

Waarneming

Praktijk Mozaiek is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden en in het weekend kunt u contact opnemen met Huisartsenpost Zuid. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het Maasstadziekenhuis.

Maasstadweg 59
3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010 - 290 98 88


Zorg dat u deze informatie bij de hand heeft: naam, adres en geboortedatum, eigen huisarts, medicatie, BSN nummer.

Inschrijven als patient

U kunt zich gedurende de hele dag tijdens onze openingstijden bij de balie laten inschrijven. De assistent zal u een formulier geven om in te vullen en te ondertekenen.We vragen u uw ID bewijs en verzekeringspasje mee te nemen. Ook kunt u zich electronisch inschrijven door op onderstaande button te klikken.