huisartsen_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Herhaalrecepten

  4. Uitslagen onderzoeken

  5. Collegiaal overleg

  6. Assistente

Adresgegevens

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

Privacyreglement en Klachtenregeling

Informatie over uw privacy gegevens

Wij gaan met uw gegevens op een zorgvuldige en professionele wijze om. In onderstaande link leest u meer over ons Privacy regelement.   

Priyacyverklaring Mozaiek AVG wet 2018

Inschrijving op naam; ION database

Huisartsen in Nederland hebben samen één database gemaakt waarin staat wie bij welke huisarts is ingeschreven, de ION-database. Uw zorgverzekeraar betaalt huisartsen elk kwartaal voor elke patiënt een basisbedrag. Daarvoor moeten wij als huisartsen aan kunnen tonen wie er bij ons in de praktijk thuishoort. Daarom staat u, als onze patiënt in deze database genoteerd. Lees via onderstaande link "Wie is uw huisarts 2018" meer over deze database en uw privacy.   

Patientenflyer_Wie is uw_huisarts_2018    

Klachtenregeling

Wanneer u een klacht heeft over de praktijk proberen wij altijd met elkaar in gesprek te gaan. Een gesprek kan aan beide zijden duidelijkheid geven en misverstanden weer rechtzetten. U kunt zich ook wenden tot de klachtencommissie Eerstelijnszorg. Leest u voor meer informatie de onderstaande link . Deze folder is ook aan de balie te verkrijgen.

Folder klachtenregeling

Wisselen van huisarts

Wanneer u een nieuwe huisarts zoekt, bijvoorbeeld door verhuizing.
Via de website: http://www.kiesuwhuisarts.nl  kunt u op basis van uw postcode zien welke huisartsen bij u in de regio gevestigd zijn.

 

 

Praktijk Mozaiek

Gezondheidscentrum Lijn 2.
Praktijk Mozaiek bevindt zich op de eerste etage van dit centrum. In het gebouw treft u fysiotherapie, diëtisten, psychologen, oefentherapeuten, leefstijlcoaching en logopedie. Lijn2 heeft als doel het bevorderen van 'eerstelijns' gezondheidszorg. Het centrum sluit contracten af met zorgverzekeringen en gaat samenwerking aan met wijkorganisaties. De beide huisartspraktijken zitten in het bestuur. De voorzitter van het bestuur is de heer Samuel Schampers.
 

Lees verder

Waarneming

Praktijk Mozaiek is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden en in het weekend kunt u contact opnemen met Huisartsenpost Zuid. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het Maasstadziekenhuis.

Maasstadweg 59
3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010 - 290 98 88


Zorg dat u deze informatie bij de hand heeft: naam, adres en geboortedatum, eigen huisarts, medicatie, BSN nummer.

Inschrijven als patient

U kunt zich tijdens onze openingstijden bij de balie laten inschrijven. De assistent zal u een formulier geven om in te vullen en te ondertekenen. Wilt u uw ID-bewijs en verzekeringspasje meenemen? U kunt zich ook digitaal inschrijven door op onderstaande knop te klikken.