huisartsen_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Assistente

  4. Herhaalrecepten

  5. Uitslagen

Adresgegevens

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

Privacyreglement en Klachtenregeling

Informatie over uw privacy gegevens

Wij gaan met uw gegevens op een zorgvuldige en professionele wijze om. In onderstaande link leest u meer over ons Privacy regelement.   

Priyacyverklaring Mozaiek AVG wet 2018

Inschrijving op naam; ION database

Huisartsen in Nederland hebben samen één database gemaakt waarin staat wie bij welke huisarts is ingeschreven, de ION-database. Uw zorgverzekeraar betaalt huisartsen elk kwartaal voor elke patiënt een basisbedrag. Daarvoor moeten wij als huisartsen aan kunnen tonen wie er bij ons in de praktijk thuishoort. Daarom staat u, als onze patiënt in deze database genoteerd. Lees via onderstaande link "Wie is uw huisarts 2018" meer over deze database en uw privacy.   

Patientenflyer_Wie is uw_huisarts_2018    

Klachtenregeling

Wanneer u een klacht heeft over de praktijk proberen wij altijd met elkaar in gesprek te gaan. Een gesprek kan aan beide zijden duidelijkheid geven en misverstanden weer rechtzetten. U kunt zich ook wenden tot de klachtencommissie Eerstelijnszorg. Leest u voor meer informatie de onderstaande link . Deze folder is ook aan de balie te verkrijgen.

Folder klachtenregeling

Wisselen van huisarts

Wanneer u een nieuwe huisarts zoekt, bijvoorbeeld door verhuizing.
Via de website: http://www.kiesuwhuisarts.nl  kunt u op basis van uw postcode zien welke huisartsen bij u in de regio gevestigd zijn.