huisartsen_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Herhaalrecepten

  4. Uitslagen onderzoeken

  5. Collegiaal overleg

  6. Assistente

Adresgegevens

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

MET WIE

Fysiotherapie 

Werken aan gezondheid door preventie. Met goede voeding en voldoende bewegen zijn hart- en vaatziekten te voorkomen. Daarom hebben we een samenwerkingsverband opgericht met fysiotherapeuten en diëtisten. Met Cure + fysiotherapie, verbonden aan ons centrum organiseren we beweegprogramma’s, voor mensen met hart- en vaatziekte, diabetes of overgewicht.

Cesar oefentherapie 

Praktijk Mozaiek heeft een samenwerkingsverband met de oefentherapeuten op onze locatie: Mw. B. Versluijs en Mw. S. Versluijs. Deze therapie, oorspronkelijk Cesartherapie genaamd is zeer geschikt voor kinderen en volwassenen met klachten door een houdingsafwijking of onvoldoende motoriek. Ook patiënten met stress klachten en chronische pijnen kunnen door hen behandeld worden.

Diëtist

Dounia Alharbi, dietist is door HRC-diëtisten bij ons gedetacheerd. Alle patiënten met chronische ziekte kunnen gratis naar haar toe, zonder aantasting van het eigen risico. Zij heeft ervaring met voedingsinterventie bij diabetes, en geeft regelmatig groepslessen.

STAR-SHL

Praktijk Mozaiek werkt samen met huisartsenlaboratorium STAR-SHL: u kunt in Gezondheidscentrum Lijn 2 bloed laten prikken elke werkdag van 8.30 tot 11:00 uur. Daarnaast biedt STAR-SHL echografie, ECG en oogonderzoek.

Medisch pedicure 

Elke donderdagmiddag is Debora Noordsij aanwezig in onze praktijk. Zij is Medisch Pedicure & Oncologisch voetzorgverlener, aangesloten bij ProVoet en ProCert. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en veilige voetzorg staan bij haar voorop. Zij biedt een breed scala aan (medische)  voetbehandelingen. Geregeld geeft Debora een “cursus voetverzorging voor patiënten met diabetes”.

Psychologische hulp, POH GGZ

Kirsten Asmus en Ron Verhoef zijn beiden als psycholoog verbonden aan onze praktijk. Zij zijn afwisselend aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Zij kunnen u helpen bij psychische en sociale problemen. Een afspraak maken kan na verwijzing van de huisarts. De consulten worden bekostigd binnen de huisartsgeneeskunde en vallen buiten het eigen risico. 

Psychologische hulp, POH GGZ Jeugd
Jamila Faloun is als jeugdverpleegkundige aan onze praktijk verbonden. Zij is elke vrijdag aanwezig. Zij begeleidt ouders en kinderen bij diverse vraagstukken. Een afspraak maken kan na verwijzing door de huisarts. De consulten worden vergoed door de Gemeente Rotterdam en de zorgverzekeringen, en vallen buiten het eigen risico.
 

Welzijn op Recept, diverse Wijkteams

Een van de collega's van de Gemeentelijke Wijkteams is elke donderdag van 09.00-12.00 uur op de praktijk aanweziig, U kunt bij hen terecht voor hulp en advies bij onder andere isolement, gevoel van onveiligheid, bij psychische problemen of op het gevbied van opvoeding, werk, financien, mantelzorgproblemen, vragen rondom leefstijl of bij het zinvol invullen van vrije tijd. U bent welkom op de1e verdieping van gezondheidscentrum Lijn2. U kunt zich aan de balie van Mozaiek melden, zodat u op volgorde van binnenkomst wordt geholpen.

Yoga

Elke donderdag van 13.30 - 15.00 uur.
Docent: Mikis Stekelenburg.
Kosten: € 2 per keer eigen bijdrage. Nadere informatie aan de balie of vraag naar  Anton van der Mooren.  
  yoga poster  

Mindfulnes, inloopgroep
Elke donderdag van 17.00 - 18.00 uur.
Docent: Huub de Weerd, arts en gecertificeerd mindfulness-trainer
Kosten: € 2 per keer eigen bijdrage. Nadere informatie aan de balie of vraag naar  Anton van der Mooren.  mindfulness poster


Loopgroep

Elke dinsdag:  tot nader order uitgesteld, mogelijk herstart in het voorjaar van 2023
Docent: Michael
Kosten: gratis. Nadere informatie aan de balie of vraag naar  Anton van der Mooren.  loopgroep poster