mozaiek_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Assistente

  4. Herhaalrecepten

  5. Uitslagen

Adresgegevens

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

MET WIE

Fysiotherapie 

Werken aan gezondheid door preventie. Met goede voeding en voldoende bewegen zijn hart- en vaatziekten te voorkomen. Daarom hebben we een samenwerkingsverband opgericht met fysiotherapeuten en diëtisten. Met Cure + fysiotherapie, verbonden aan ons centrum organiseren we beweegprogramma’s, voor mensen met hart- en vaatziekte, diabetes of overgewicht.

Cesar oefentherapie 

Praktijk Mozaiek heeft een samenwerkingsverband met de oefentherapeuten op onze locatie: Mw. B. Versluijs en Mw. S. Versluijs. Deze therapie, oorspronkelijk Cesartherapie genaamd is zeer geschikt voor kinderen en volwassenen met klachten door een houdingsafwijking of onvoldoende motoriek. Ook patiënten met stress klachten en chronische pijnen kunnen door hen behandeld worden.

Diëtist

Dounia Alharbi, dietist is door HRC-diëtisten bij Lijn2 gedetacheerd. Alle patiënten met chronische ziekte kunnen gratis naar haar toe, zonder aantasting van het eigen risico. Zij heeft ervaring met voedingsinterventie bij diabetes, en geeft regelmatig groepslessen.

STAR-SHL

Praktijk Mozaiek werkt samen met huisartsenlaboratorium STAR-SHL: u kunt in Gezondheidscentrum Lijn 2 bloed laten prikken elke werkdag van 8.30 tot 11:00 uur. Daarnaast biedt STAR-SHL echografie, ECG en oogonderzoek.

Medisch pedicure 

Elke donderdagmiddag is Debora Noordsij aanwezig in onze praktijk. Zij is Medisch Pedicure & Oncologisch voetzorgverlener, aangesloten bij ProVoet en ProCert. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en veilige voetzorg staan bij haar voorop. Zij biedt een breed scala aan (medische)  voetbehandelingen. Geregeld geeft Debora een “cursus voetverzorging voor patiënten met diabetes”.

Psychologische hulp, POH GGZ

Kirsten Asmus en Eveline Clasquine (per 31 oktober 2023) zijn beiden als psycholoog verbonden aan onze praktijk. Zij zijn van maandag tot en met donderdag aanwezig. Zij kunnen u helpen bij psychische en sociale problemen. Een afspraak maken kan na verwijzing van de huisarts. De consulten worden bekostigd binnen de huisartsgeneeskunde en vallen buiten het eigen risico. 

Psychologische hulp, POH GGZ Jeugd
Nilgun Tumer is als jeugdverpleegkundige aan onze praktijk verbonden. Zij is elke vrijdag aanwezig. Zij begeleidt ouders en kinderen bij diverse vraagstukken. Een afspraak maken kan na verwijzing door de huisarts. De consulten worden vergoed door de Gemeente Rotterdam en de zorgverzekeringen, en vallen buiten het eigen risico.
 
Financiele juridische hulp, POH Financieel
Jos Pizzuto is als praktijkondersteuner-financieel verbonden aan het gezondheidscentrum. Hij kan u verder helpen bij financiele problemen of vragen, of bij correspondentie van de overheid of gemeente. Een afspraak maken kan na verwijzing door de huisarts. De consulten zijn gratis en vallen buiten het eigen risico. Elke donderdagochtend en vrijdag aanwezig
 

Welzijn op Recept, diverse Wijkteams

Vanwege de geringe toeloop is het spreekuur in het Gezondheidscentrum Lijn2 per 1 januari 2023 beeindigd. Voor vragen kunt u nu terecht wij de wijkteams in de 'Huizen van de Wijk'. U kunt bij hen terecht voor hulp en advies bij onder andere isolement, gevoel van onveiligheid, bij psychische problemen of op het gebied van opvoeding, werk, financien, mantelzorgproblemen, vragen rondom leefstijl of bij het zinvol invullen van vrije tijd.   Adres: Hillevliet 90 of Afrikaanderplein 9.

Yoga

Elke donderdag van 13.00 - 14.30 uur.
Docent: Mikis Stekelenburg. De eerste 12 lessen zijn gratis. De lessen erna kosten 75euro voor 10 lessen.
Nadere informatie aan de balie of vraag naar  Anton van der Mooren.  
  yoga poster  

Mindfullnes, inloopgroep  TIJDELIJL NIET BESCHIKBAAR
Elke donderdag van 17.00 - 18.00 uur.
Docent: Huub de Weerd, arts en gecertificeerd mindfulness-trainer
Nadere informatie aan de balie of vraag naar  Anton van der Mooren.  mindfulness poster


Loopgroep

Tot nader order uitgesteld.
Kosten: gratis. Nadere informatie aan de balie of vraag naar  Anton van der Mooren.  loopgroep poster