mozaiek_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Herhaalrecepten

  4. Uitslagen onderzoeken

  5. Collegiaal overleg

  6. Assistente

Adresgegevens

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

MET WIE

Fysiotherapie 

Werken aan gezondheid door preventie. Met goede voeding en voldoende bewegen zijn hart- en vaatziekten te voorkomen. Daarom hebben we een samenwerkingsverband opgericht met fysiotherapeuten en diëtisten. Met Cure + fysiotherapie, verbonden aan ons centrum organiseren we beweegprogramma’s, voor mensen met hart- en vaatziekte, diabetes of overgewicht.

Cesar oefentherapie 

Praktijk Mozaiek heeft een samenwerkingsverband met de oefentherapeuten op onze locatie: Mw. B. Versluijs en Mw. S. Versluijs. Deze therapie, oorspronkelijk Cesartherapie genaamd is zeer geschikt voor kinderen en volwassenen met klachten door een houdingsafwijking of onvoldoende motoriek. Ook patiënten met stress klachten en chronische pijnen kunnen door hen behandeld worden.

Diëtist

Dounia Alharbi, dietist is door HRC-diëtisten bij ons gedetacheerd. Alle patiënten met chronische ziekte kunnen gratis naar haar toe, zonder aantasting van het eigen risico. Zij heeft ervaring met voedingsinterventie bij diabetes, en geeft regelmatig groepslessen.

STAR-SHL

Praktijk Mozaiek werkt samen met huisartsenlaboratorium STAR-SHL: u kunt in Gezondheidscentrum Lijn 2 bloed laten prikken elke werkdag van 8.30 tot 11:00 uur. Daarnaast biedt STAR-SHL echografie, ECG en oogonderzoek.

Medisch pedicure 

Elke donderdagmiddag is Debora Noordsij aanwezig in onze praktijk. Zij is Medisch Pedicure & Oncologisch voetzorgverlener, aangesloten bij ProVoet en ProCert. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en veilige voetzorg staan bij haar voorop. Zij biedt een breed scala aan (medische)  voetbehandelingen. Geregeld geeft Debora een “cursus voetverzorging voor patiënten met diabetes”.

Psychologische hulp, POH GGZ

Kirsten Asmus en Ron Verhoef zijn beiden als psycholoog verbonden aan onze praktijk. Zij zijn afwisselend aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Zij kunnen u helpen bij psychische en sociale problemen. Een afspraak maken kan na verwijzing van de huisarts. De consulten worden bekostigd binnen de huisartsgeneeskunde en vallen buiten het eigen risico. 

Psychologische hulp, POH GGZ Jeugd
Marion Vink is als jeugdverpleegkundige aan onze praktijk verbonden. Zij is elke vrijdagmiddag aanwezig. Zij begeleidt ouders en kinderen bij diverse vraagstukken. Een afspraak maken kan na verwijzing door de huisarts. De consulten worden vergoed door de Gemeente Rotterdam en de zorgverzekeringen, en vallen buiten het eigen risico.
 

Maatschappelijk werk, Welzijn op Recept

Jeanet van Hengst, Lucia Rokette en nog twee andere collega's zijn ons team voor 'Welzijn op recept'. Zij zijn verbonden aan de gemeentelijke wijkteams. Een van hen is elke donderdag op de praktijk, en houdt dan een open spreekuur waar u met allerlei vragen terecht kunt; zoals schulden, problemen op het gebied van opvoeding, vrije tijd, relatie of werk.

Elke donderdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur op de 1e verdieping van gezondheidscentrum Lijn2. U kunt zich aan de balie van Mozaiek melden, zodat u op volgorde van binnenkomst wordt geholpen.

Yoga

Elke donderdag van 13.30 - 15.00 uur.
Docent: Mikis Stekelenburg.
Kosten: € 2 per keer eigen bijdrage. Nadere informatie aan de balie of vraag naar  Anton van der Mooren.  
  yoga poster  

Mindfulnes, inloopgroep
Elke donderdag van 17.00 - 18.00 uur.
Docent: Huub de Weerd, arts en gecertificeerd mindfulness-trainer
Kosten: € 2 per keer eigen bijdrage. Nadere informatie aan de balie of vraag naar  Anton van der Mooren.  mindfulness poster


Loopgroep tot en met oktober 2019

Elke dinsdag van 15.30 tot 16.30 uur
Docent: Michael
Kosten: gratis. Nadere informatie aan de balie of vraag naar  Anton van der Mooren.  loopgroep poster
 

Slaaptraining

Tijden:
Docent:
Kosten: gratis. Nadere informatie aan de balie of vraag naar  Anton van der Mooren.