huisartsen_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Herhaalrecepten

  4. Uitslagen onderzoeken

  5. Collegiaal overleg

  6. Assistente

Adresgegevens en route

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

Huisartsenpost Rijnmond

De Huisartsenpost is voor spoedeisende medische klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Bel bij dergelijke klachten: 010 - 290 98 88.

Bereikbaarheid

Indien u een spoedeisende medische klacht hebt, 's avonds, 's nachts of in het weekend, belt u met de Huisartsenpost. U krijgt een speciaal opgeleide doktersassistente aan de telefoon.

Samen met eigen huisarts

Elk contact dat u met de post heeft, wordt doorgegeven aan uw eigen huisarts, zodat uw huisarts op de hoogte is.

Telefonisch contact

De telefoonlijnen van de post worden veel gebruikt. U helpt de doktersassistente door de gesprekken kort te houden. De doktersassistente zal u tijdens het telefoongesprek o.a. het volgende vragen, zorg dat u deze informatie bij de hand heeft: Uw naam, adres en geboortedatum, eigen huisarts, medicatie, BSN nummer.

Kosten

De kosten voor het contact met de Huisartsenpost vallen onder de basisverzekering.

Openingstijden

Op werkdagen van 17:00 uur 's avonds tot en met 08:00 uur 's morgens. Tijdens de weekeinden en erkende feestdagen is de Huisartsenpost 24 uur per dag geopend.

Bezoekadres Huisartsenpost Zuid

Maasstadweg 59
3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010-290 98 88

Huisartsenpost Zuid is gevestigd op de Zorgboulevard naast NS Station Rotterdam Lombardijen. Per auto volgt u de borden 'Huisartsenpost'. U kunt gratis parkeren op het terrein van de Huisartsenpost en Spoedeisende hulp.

 

Praktijk Mozaiek

Gezondheidscentrum Lijn 2.
Praktijk Mozaiek bevindt zich op de eerste etage van dit centrum. In het gebouw treft u fysiotherapie, diëtisten, psychologen, oefentherapeuten, leefstijlcoaching en logopedie. Lijn2 heeft als doel het bevorderen van 'eerstelijns' gezondheidszorg. Het centrum sluit contracten af met zorgverzekeringen en gaat samenwerking aan met wijkorganisaties. De beide huisartspraktijken zitten in het bestuur. De voorzitter van het bestuur is de heer Samuel Schampers.
 

Lees verder

Waarneming

Praktijk Mozaiek is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden en in het weekend kunt u contact opnemen met Huisartsenpost Zuid. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het Maasstadziekenhuis.

Maasstadweg 59
3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010 - 290 98 88


Zorg dat u deze informatie bij de hand heeft: naam, adres en geboortedatum, eigen huisarts, medicatie, BSN nummer.

Inschrijven als patient

U kunt zich tijdens onze openingstijden bij de balie laten inschrijven. De assistent zal u een formulier geven om in te vullen en te ondertekenen. Wilt u uw ID-bewijs en verzekeringspasje meenemen? U kunt zich ook digitaal inschrijven door op onderstaande knop te klikken.