huisartsen_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Herhaalrecepten

  4. Uitslagen onderzoeken

  5. Collegiaal overleg

  6. Assistente

Adresgegevens en route

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

Nieuwsbericht van de praktijk

Koninklijke onderscheiding voor huisarts Galesloot

Rotterdam, 13 december 2016

Succesvol 100e Lombardijen Forum met koninklijke onderscheiding voor huisarts Galesloot
Burgemeester Steenkamp – van de gemeente West Maas en Waal – heeft een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan huisarts Jan Galesloot. Jan Galesloot is voor zijn totale verdiensten op het gebied van gezondheid benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens het 100e Lombardijen Forum, waarvan hij mede oprichter is.

 

Opleider en voorbeeld voor anderen
Galesloot biedt in zijn huisartspraktijk opleidingsmogelijkheden voor huisartsen, coassistenten, verpleegkundig specialisten en Physician Assistants. Hij doet regelmatig mee aan wetenschappelijke onderzoeken en pilotprojecten. Vanuit zijn visie dat voeding, beweging en een positieve levenshouding bijdragen aan gezondheid legt hij contacten met alle benodigde disciplines. Hierin heeft hij een voorbeeldfunctie. Ook heeft hij een uitwisselingstraject uitgezet met Sjanghai op het gebied van huisartsenzorg en is hij docent voor de opleiding psychologie en geestelijke gezondheidszorg van het Leids Universitair Medisch Centrum. Daarnaast is hij als vrijwillig medewerker en trainer actief in Trainingsinstituut Tjongeroog te Heerenveen. Ook is hij bestuurslid en kwaliteitsmedewerker van de vereniging voor Musculoskeletale Geneeskunde, voorheen orthomanuele geneeskunde.

 

Doel Lombardijen Forum
De koninklijke onderscheiding werd uitgereikt tijdens het 100e Lombardijen Forum. Dit maandelijkse forum is een geliefde en veel bezochte ontmoetingsplek waar medisch specialisten en huisartsen discussiëren over alledaagse dilemma’s in de medische zorg en de gehoopte waarde van medische vooruitgang. Het doel van het Lombardijen Forum is een openhartige en informele dialoog tot stand te brengen. Galesloot is daarbij de huisartsvoorzitter. Hij strijdt voor een herwaardering van de huisartsgeneeskunde, die 95% van alle gezondheidsproblemen oplost, tegen 5% van het totale zorgbudget.

 

Hoera!

Dokter Jan Galesloot heeft een koninklijke onderscheiding!

Dinsdagavond 13 december werd de dokter Ridder in de orde van Oranje Nassau, vanwege zijn verdiensten op het vlak van gezondheid, psychologie en opleidingen.

De onderscheiding werd aan hem uitgereikt door de burgemeester van West Maas en Waal, Thomas Steenkamp.

 

 

 

 

 

 

Praktijk Mozaiek

Praktijk Mozaiek is een eerstelijns medische voorziening in de wijk Hillesluis in Rotterdam-Zuid, bedoeld voor wijkbewoners en overige bezoekers. Wij richten ons op alle voorkomende klachten, in een persoonlijke behandeling, zo veel mogelijk in de eigen omgeving.

Lees verder

Waarneming

Praktijk Mozaiek is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden en in het weekend kunt u contact opnemen met Huisartsenpost Zuid. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het Maasstadziekenhuis.

Maasstadweg 59
3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010 - 290 98 88


Zorg dat u deze informatie bij de hand heeft: naam, adres en geboortedatum, eigen huisarts, medicatie, BSN nummer.

Inschrijven als patient

U kunt zich gedurende de hele dag tijdens onze openingstijden bij de balie laten inschrijven. De assistent zal u een formulier geven om in te vullen en te ondertekenen.We vragen u uw ID bewijs en verzekeringspasje mee te nemen. Ook kunt u zich electronisch inschrijven door op onderstaande button te klikken.