huisartsen_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Recepten

  4. Assistente

Adresgegevens en route

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D
3074LJ Rotterdam

Nieuwsbericht van de praktijk

Huisarts en Fysiotherapeut werken samen tijdens het inloop spreekuur. 'Duoscope'

Hoe kunnen huisartsen en fysiotherapeuten beter samenwerken? Gezondheidscentrum Lijn 2 heeft een antwoord. Fysiotherapeuten en huisartsen gaan samen spreekuur doen.
Het is een project dat gesponsord wordt door Zilveren Kruis zorgverzekering, genaamd 'Duoscope'. Voor praktijkmozaiek houdt dit in, dat de huisarts tijdens het inloopspreekuur patiënten direct kan doorverwijzen naar een meewerkende fysiotherapeut. Dit is zonder enige kosten. De huisarts en de fysiotherapeut stellen samen de diagnose. Door deze extra service ontvangen patiënten met pijnklachten direct de juiste hulp.
 
Het Inloopspreekuur is van maandag t/m vrijdag van 0.800 tot 10.00 uur.

Praktijk Mozaiek

Praktijk Mozaiek is een eerstelijns medische voorziening in de wijk Hillesluis in Rotterdam-Zuid, bedoeld voor wijkbewoners en overige bezoekers. Wij richten ons op alle voorkomende klachten, in een persoonlijke behandeling, zo veel mogelijk in de eigen omgeving.

Lees verder

Waarneming

Praktijk Mozaiek is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden en in het weekend kunt u contact opnemen met Huisartsenpost Zuid. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het Maasstadziekenhuis.

Maasstadweg 59
3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010-290 98 88

Zorg dat u deze informatie bij de hand heeft: Uw naam, adres en geboortedatum, eigen huisarts, medicatie, BSN nummer.

Inschrijven als patient

U kunt zich gedurende de hele dag tijdens onze openingstijden bij de balie laten inschrijven. De assistent zal u een formulier geven om in te vullen en te ondertekenen.We vragen u uw ID bewijs en verzekeringspasje mee te nemen. Ook kunt u zich electronisch inschrijven door op onderstaande button te klikken.