mozaiek_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Herhaalrecepten

  4. Uitslagen onderzoeken

  5. Collegiaal overleg

  6. Assistente

Adresgegevens en route

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

Nieuwsbericht van de praktijk

Huisarts en Fysiotherapeut werken samen tijdens het inloop spreekuur. 'Duoscope'


Gezondheidscentrum Lijn 2 heeft een antwoord. Fysiotherapeuten en huisartsen gaan samen spreekuur doen in en project, genaamd 'Duoscope'. Voor praktijkmozaiek houdt dit in, dat de huisarts tijdens het inloopspreekuur patiënten direct kan doorverwijzen naar een aanwezige fysiotherapeut. Dit is zonder enige kosten. Het is een project dat betaald wordt door gezondheidscentrum Lijn2. De huisarts en de fysiotherapeut stellen samen de diagnose. Door deze extra service ontvangen patiënten met pijnklachten direct de juiste hulp.

Het Inloopspreekuur is van maandag t/m vrijdag van 0.80 tot 10.00 uur.

Praktijk Mozaiek

Praktijk Mozaiek is een huisartspraktijk in de wijk Hillesluis in Rotterdam-Zuid. De praktijk is een onderdeel van een gezondheidscentrum met vele disciplines. Wij richten ons op alle voorkomende klachten, in een persoonlijke behandeling, zo veel mogelijk in de eigen omgeving.

Lees verder

Waarneming

Praktijk Mozaiek is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden en in het weekend kunt u contact opnemen met Huisartsenpost Zuid. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het Maasstadziekenhuis.

Maasstadweg 59
3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010 - 290 98 88


Zorg dat u deze informatie bij de hand heeft: naam, adres en geboortedatum, eigen huisarts, medicatie, BSN nummer.

Inschrijven als patient

U kunt zich tijdens onze openingstijden bij de balie laten inschrijven. De assistent zal u een formulier geven om in te vullen en te ondertekenen. Wilt u uw ID-bewijs en verzekeringspasje meenemen? U kunt zich ook digitaal inschrijven door op onderstaande knop te klikken.