mozaiek_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Herhaalrecepten

  4. Uitslagen onderzoeken

  5. Collegiaal overleg

  6. Assistente

Adresgegevens en route

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D (1e etage)
3074 LJ Rotterdam

MSK

Manuele therapie = MSK-geneeskunde

Jan Galesloot is erkend MSK-geneeskundige, geneeskunde voor het musculo-skeletale systeem van de mens. Deze werkvorm wordt ook manuele therapie genoemd. Die hulp wordt meestal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De consulten vinden meestal plaats op de Slaghekstraat 251. Klik hier voor meer informatie over het MSK spreekuur van Jan Galesloot.

MSK

De afkorting duidt op musculo-skeletaal, ofwel het bewegingsapparaat van de mens. De vroegere benaming was: manuele geneeskunde, manuele therapie. Het is de kunst van het corrigeren van spanningen en belemmeringen in het lichaam, door eerst precies lichamelijk onderzoek te doen en daanrna met speciale handgrepen correcties aan te brengen. De artsen hebben zich verenigd in de NVAMG.

 

Praktijk Mozaiek

Gezondheidscentrum Lijn 2.
Praktijk Mozaiek bevindt zich op de eerste etage van dit centrum. In het gebouw treft u fysiotherapie, diëtisten, psychologen, oefentherapeuten, leefstijlcoaching en logopedie. Lijn2 heeft als doel het bevorderen van 'eerstelijns' gezondheidszorg. Het centrum sluit contracten af met zorgverzekeringen en gaat samenwerking aan met wijkorganisaties. De beide huisartspraktijken zitten in het bestuur. De voorzitter van het bestuur is de heer Samuel Schampers.
 

Lees verder

Waarneming

Praktijk Mozaiek is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden en in het weekend kunt u contact opnemen met Huisartsenpost Zuid. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het Maasstadziekenhuis.

Maasstadweg 59
3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010 - 290 98 88


Zorg dat u deze informatie bij de hand heeft: naam, adres en geboortedatum, eigen huisarts, medicatie, BSN nummer.

Inschrijven als patient

U kunt zich tijdens onze openingstijden bij de balie laten inschrijven. De assistent zal u een formulier geven om in te vullen en te ondertekenen. Wilt u uw ID-bewijs en verzekeringspasje meenemen? U kunt zich ook digitaal inschrijven door op onderstaande knop te klikken.