huisartsen_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Recepten

  4. Assistente

Adresgegevens en route

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D
3074LJ Rotterdam

Huisartsenpost Rijnmond

De Huisartsenpost is voor spoedeisende medische klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Bel bij dergelijke klachten: 010 - 290 98 88.

Bereikbaarheid

Indien u een spoedeisende medische klacht hebt 's avonds, 's nachts of in het weekend belt u met de Huisartsenpost. U krijgt een speciaal opgeleide doktersassistente aan de telefoon. Voor doven en slechthorenden is een beveiligd chatprogramma te vinden op www.huisartsenpostenrijnmond.nl.

Samen met eigen huisarts

Elk contact dat u met de post heeft, wordt doorgegeven aan uw eigen huisarts, zodat uw huisarts op de hoogte is.

Telefonisch contact

De telefoonlijnen van de post worden veel gebruikt. U helpt de doktersassistente door de gesprekken kort te houden. De doktersassistente zal u tijdens het telefoongesprek o.a. het volgende vragen, zorg dat u deze informatie bij de hand heeft: Uw naam, adres en geboortedatum, eigen huisarts, medicatie, BSN nummer.

Zorgverzekeraar

De kosten voor het contact met de Huisartsenpost vallen onder de basisverzekering.

Openingstijden

Op werkdagen van 17:00 uur 's avonds tot en met 08:00 uur 's morgens. Tijdens de weekeinden en erkende feestdagen is de Huisartsenpost 24 uur per dag geopend.

Bezoekadres Huisartsenpost Zuid

3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010-290 98 88

Huisartsenpost Zuid is gevestigd op de Zorgboulevard naast NS Station Rotterdam Lombardijen. Per auto volgt u de borden 'Huisartsenpost'. U kunt gratis parkeren op het terrein van de Huisartsenpost en Spoedeisende hulp.

 

Praktijk Mozaiek

Praktijk Mozaiek is een eerstelijns medische voorziening in de wijk Hillesluis in Rotterdam-Zuid, bedoeld voor wijkbewoners en overige bezoekers. Wij richten ons op alle voorkomende klachten, in een persoonlijke behandeling, zo veel mogelijk in de eigen omgeving.

Lees verder

Waarneming

Praktijk Mozaiek is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden en in het weekend kunt u contact opnemen met Huisartsenpost Zuid. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het Maasstadziekenhuis.

Maasstadweg 59
3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010-290 98 88

Zorg dat u deze informatie bij de hand heeft: Uw naam, adres en geboortedatum, eigen huisarts, medicatie, BSN nummer.

Inschrijven als patient

U kunt zich gedurende de hele dag tijdens onze openingstijden bij de balie laten inschrijven. De assistent zal u een formulier geven om in te vullen en te ondertekenen.We vragen u uw ID bewijs en verzekeringspasje mee te nemen. Ook kunt u zich electronisch inschrijven door op onderstaande button te klikken.