mozaiek_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Recepten

  4. Assistente

Adresgegevens en route

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D
3074LJ Rotterdam

Privacyreglement en Klachtenregeling

Informatie over uw Privacy gegevens volgens de nieuwe privacywet per 25 mei 2018                                              Wij gaan met uw gegevens op een zorgvuldige en professionele wijze om. In onderstaande link leest u meer over ons Privacy regelement.   

Priyacyverklaring Mozaiek AVG wet 2018

Inschrijving op naam; ION                                                                                                                                 
Huisartsen in Nederland hebben samen één database gemaakt waarin staat wie bij welke huisarts is ingeschreven, de ION-database. Uw zorgverzekeraar betaalt huisartsen elk kwartaal voor elke patiënt een basisbedrag. Daarvoor moeten wij als huisartsen aan kunnen tonen wie er bij ons in de praktijk thuishoort. Daarom staat u, als onze patiënt in deze database genoteerd. Lees via onderstaande link "Wie is uw huisarts 2018" meer over deze database en uw privacy.   

Patientenflyer_Wie is uw_huisarts_2018                                                                                

Klachtenregeling 2016
Wanneer u een klacht heeft over de praktijk proberen wij altijd met elkaar in gesprek te gaan. Een gesprek kan aan beide zijden duidelijkheid geven en misverstanden weer rechtzetten. U kunt zich ook wenden tot de klachtencommissie Eerstelijnszorg. Leest u voor meer informatie de onderstaande link . Deze folder is ook aan de balie te verkrijgen.                                                                                              

Folder klachtenregeling

Wisselen van huisarts       
Wanneer u een nieuwe huisarts zoekt, bijvoorbeeld door verhuizing. Via de website:   http://www.kiesuwhuisarts.nl/ kunt u op basis van uw postcode zien welke huisartsen bij u in de regio gevestigd zijn.

Praktijk Mozaiek

Praktijk Mozaiek is een eerstelijns medische voorziening in de wijk Hillesluis in Rotterdam-Zuid, bedoeld voor wijkbewoners en overige bezoekers. Wij richten ons op alle voorkomende klachten, in een persoonlijke behandeling, zo veel mogelijk in de eigen omgeving.

Lees verder

Waarneming

Praktijk Mozaiek is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden en in het weekend kunt u contact opnemen met Huisartsenpost Zuid. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het Maasstadziekenhuis.

Maasstadweg 59
3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010-290 98 88

Zorg dat u deze informatie bij de hand heeft: Uw naam, adres en geboortedatum, eigen huisarts, medicatie, BSN nummer.

Inschrijven als patient

U kunt zich gedurende de hele dag tijdens onze openingstijden bij de balie laten inschrijven. De assistent zal u een formulier geven om in te vullen en te ondertekenen.We vragen u uw ID bewijs en verzekeringspasje mee te nemen. Ook kunt u zich electronisch inschrijven door op onderstaande button te klikken.