huisartsen_rotterdam image

Telefoonnummer

  1. 010 - 485 9856

  2. Spoed

  3. Recepten

  4. Assistente

Adresgegevens en route

Praktijk Mozaiek
Slaghekstraat 251D
3074LJ Rotterdam

Huisartsenposten Rijnmond

De Huisartsenpost is voor spoedeisende medische klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Bel bij dergelijke klachten: 010 - 290 98 88.

Bereikbaarheid

Indien u een spoedeisende medische klacht hebt 's avonds, 's nachts of in het weekend belt u met de Huisartsenpost. U krijgt een speciaal opgeleide doktersassiste aan de telefoon. Voor doven en slechthorenden is een beveiligd chatprogramma te vinden op www.huisartsenpostenrijnmond.nl.

Zorgvuldig

De Huisartsenpost gaat respectvol om met u en vertrouwelijk om met uw gegevens. Elk contact dat u met de post heeft, wordt doorgegeven aan uw eigen huisarts, zodat uw huisarts op de hoogte is. Omwile van kwaliteitsbewaking worden alle telefoongesprekken opgenomen.

Betrouwbaar

Op de Huisartsenpost werken uitsluitend speciaal opgeleide, ervaren doktersassistentes, die u vakkundig te woord staan. Dankzij de dokterassistente weet u snel wat u moet doen bij uw spoedeisende medische klacht. De dokterassistente beantwoord uw vragen direct of na overleg met één van de dienstdoende artsen. Op de Huisartsenpost hebben de huisartsen uit uw eigen regio dienst.

Veilig

De Huisartsenpost beschikt over uitstekend uitgeruste spreekkamers met de juiste medische apparatuur. Veiligheid van de patiënten heeft de hoogste prioriteit.

 

Houd informatie bij de hand

De telefoonlijnen van de post worden zeer veel gebruikt. U helpt de doktersassistente door de gesprekken kort te houden. De dokterassistente zal u tijdens het telefoongesprek o.a. het volgende vragen, zorg dat u deze informatie bij de hand heeft:

  • Uw naam, adres en geboortedatum
  • Naam van uw huisarts
  • Uw (eventuele) medicatie
  • Uw verzekeringsnummer
  • Uw burgerservicenummer


Zorgverzekeraar

De kosten voor het contact met de Huisartsenpost worden doorgestuurd naar uw zorgverzekeraar. Ook telefonisch contact valt hieronder.

Openingstijden

Op werkdagen van 17:00 uur 's avonds tot en met 08:00 uur 's morgens. Tijdens de weekeinden en erkende feestdagen is de Huisartsenpost 24 uur per dag geopend.

Bezoekadres Huisartsenpost Zuid

Maasstadweg 59
3079DZ Rotterdam
Telefoon: 010-290 98 88

Huisartsenpost Zuid is gevestigd op de Zorgboulevard naast NS Station Rotterdam Lombardijen. Per auto volgt u de borden 'Huisartsenpost'. U kunt gratis parkeren op het terrein van de Huisartsenpost en Spoedeisende hulp.

 

Praktijk Mozaiek

Praktijk Mozaiek is een eerstelijns medische voorziening in de wijk Hillesluis in Rotterdam-Zuid, bedoeld voor wijkbewoners en overige bezoekers. Wij richten ons op alle voorkomende klachten, in een persoonlijke behandeling, zo veel mogelijk in de eigen omgeving.

Lees verder

Waarneming

Praktijk Mozaiek is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Buiten onze openingstijden en voor spoedgevallen wordt ons telefoonnummer automatisch doorgestuurd naar huisartsenpost Zuid. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het Maasstadziekenhuis.

Inschrijven als patient

U kunt zich gedurende de hele dag tijdens onze openingstijden bij de balie laten inschrijven. De assistent zal u een formulier geven om in te vullen en te ondertekenen.We vragen u uw ID bewijs en verzekeringspasje mee te nemen. Ook kunt u zich electronisch inschrijven door op onderstaande button te klikken.